Om Jarle Heitmann

Jarle Heitmann Arbeiderpartiets gruppeleder / Kommunestyret i Tromsø


Velkommen til bloggen min!

Her blogger jeg som folkevalgt og medlem av kommunestyret i Tromsø kommune.  Er gruppeleder for Arbeiderpartiets kommunestyregruppe, som jeg også har vært i perioden 2015-2016 og 2018-2019.

Er også utvalgsleder for hovedutvalget for kultur-, idrett- og friluftsliv for perioden 2019- 2023. Var i perioden 2016 – 2019 fast medlem av formannskapet, men er i denne perioden 1. vara. For tiden er jeg også styreleder i Tromsø Havn KF (2016-) og styreleder/daglig leder i Alfheim Stadion I og II AS (2016-). Har vært medlem av bedriftsforsamlingen i Troms Kraft AS siden 2016, og er valgt videre for perioden 2000 – 2023.

Hvordan skal vi utvikle Tromsø? Hva skal vi leve av? Hva skal vi leve for?
Hva skjer i politikken i Tromsø?  Hva påvirker oss der ute fra den store verden? Hva er Tromsøs plass i nord-områdene, i Norge, i verden? Hva med landsdelen, Nord-Norge? Det er spørsmål som jeg vil skrive om på denne bloggen.

Det blir mest om Tromsø- og Tromsøpolitikk. Men blir også å skrive om Troms, Nord-Norge, regionen, landsdelen og nordområdene og andre ting som opptar meg, som politikk, idrett, helse, media/kommunikasjon, sosiale medier osv.

Har dere tips, kommentarer eller innspill? Legg igjen en kommentar på bloggen eller på mine sosiale medier-kanalene mine.

Vil du bli enda bedre kjent med meg – sjekk min profilside på:

LINKEDIN
STYREKANDIDATER.NO
WIKIPEIDA